Skapa konton och logga in på app.mobilestories.se

När du ska skapa ett konto i Mobile Stories första gången behöver du en voucher, en inbjudningskod som en administratör skapat i en arbetsgrupp. Se här hur det går till att skapa en grupp.

Skapa ett konto

1. Skriv in app.mobilestories.se i webbläsaren. 

2. Klicka på Skapa konto

3. Fyll i uppgifterna + voucher

4. Klicka på registrera

Logga in om du redan har ett konto: Skriv in app.mobilestories.se i din webbläsare. Skriv in ditt lösenord och den epost-adress som du använde då du skapade ditt konto.

Eller har du glömt ditt lösenord? Skriv in app.mobilestories.se i din webbläsare. Klicka på ”Glömt lösenord” i inloggningsrutan, fyll i din epost-adress. Ett mail med en länk kommer skickas till dig med en länk för att återställa lösenordet. 

Logga eller skapa konto via inbjudan till din mail: Följ länkens hänvisningar för att skapa ett konto eller logga in och börja arbeta i din nya grupp. Du kan tillhöra fler grupper genom att skriva in nya inbjudningskoder i fältet ”Inbjudningskod” under ”Mina grupper”.

Obs! Användare och administratörer skapar konto på samma sätt. Du kommer behöva godkänna Mobile Stories villkor första gången du skapar ett konto och vid uppdateringar av avtalen. 

Ändra din profil

Om du skrivit fel namn då du skapade kontot går det bra att gå in och korrigera detta i efterhand. Du gör detta under den högra menyn (tre prickar) under ”profil”. Klicka på pennan för att ändra, den lila bocken för att spara.